Energiezuinig wonen willen we voor iedereen in de wijk mogelijk maken. Ben je specifiek op zoek naar welke opties er zijn om jouw (huur)woning, straat of misschien wel de hele buurt, duurzamer te maken?

De Wijert is door de Gemeente als voorbeeldwijk gekroond in de zogeheten “wijkenergieaanpak”. En Grunneger Power werkt samen met De Wijkdeal om dit voor bewoners te faciliteren, organiseren en om kennis te delen. Samen met jou willen nóg meer energie geven aan de wijk!

Woon je in een VvE en heb je geen idee waar je moet beginnen?

Zou je graag zonnepanelen willen hebben, op je eigen dak of ergens anders in de wijk?

Ga naar grunnegerpower.nl en laat je inspireren door Grunneger Power hoe zij samen met jou De Wijert willen verduurzamen.

Energiebesparende maatregelen hoeft niet duur te zijn.

Kleine aanpassingen zoals het plaatsen van raamfolie en tochtstrips levert al snel een besparing van €50,- per jaar op.
En wist je dat het vervangen van jouw oude douchekop naar een waterbesparende douchekop kan oplopen tot een maximale besparing van €75,- per jaar?

Ook simpele gedragsveranderingen zoals de verwarming lager zetten, korter douchen en deuren kunnen jou elk jaar méér dan alleen een paar tientjes opleveren.
Daarbij draag je ook bij aan een beter milieu, want het doorvoeren van deze kleine maatregelen gaat ook de CO2 uitstoot flink omlaag.

Samen met Grunneger Power willen we bewoners graag een handje helpen om hun woning te verduurzamen.

Eenmalige investeringen geven nog meer plezier op de lange termijn.

Meer weten of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.