Klankbordgroep Aardgasvrij-klaar De Wijert

De Wijert Aardgasvrij-klaar maken, dat is nog een hele uitdaging. Daarom zijn we op zoek naar bewoners uit de hele wijk die feedback willen geven in een klankbordgroep. We bespreken ideeën met de groep en je wordt gevraagd om mee te denken en jouw mening te geven. Samen komen we tot oplossingen die werken!

Ben jij een bewoner met interesse in duurzaamheid en wil je meedoen? Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur een bericht naar info@wijkdealdewijert.nl voor meer informatie en/of om je aan te melden.

WEET JIJ AL HOE “RIJK” DE WIJERT IS?

De cultuurhistorie van de wijk en de bouwstijl die gebruikt is voor een aantal gebouwen is interessant. Ook is De Wijert rijk aan kunstwerken die verspreid door de wijk staan en is er het ‘Pad Twee Wijken’. We doen een oproep aan bewoners die geïnteresseerd zijn om aan een boekje mee te werken over de rijke historie van De Wijert. Denk hierbij aan ideeën, stukjes tekst, beeldmateriaal en meer.

Een boekje over de architectuur en cultuurhistorische waarde van De Wijert
Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent of mee wilt denken over de opzet van het boekje. Elke input is welkom! Hiermee brengen we elkaar op een leuke manier op de hoogte van de bijzonderheden van De Wijert.  Aanmelden kan via info@wijkdealdewijert.nl