Het Wijkdealcafé

Iedere laatste woensdag van de maand vindt het Wijkdealcafé plaats in de Wijkdealwerkplaats. In het Wijkdealcafé gaan we in gesprek over projecten waar we in de wijk met elkaar aan werken, onder het genot van een hapje en een drankje. De laatste stand van zaken wordt per project zo kort en duidelijk mogelijk door betrokkenen verteld. Ook als bewoner of andere betrokkene in De Wijert kun je een activiteit of projecten in een paar minuten pitchen. Daarna is er voldoende tijd om elkaar te spreken, vragen te stellen en afspraken te maken.

Iedereen die benieuwd is naar de laatste stand van zaken in Wijkdeal De Wijert of iets voor wil voorleggen aan andere wijkbewoners en andere betrokkenen, is van harte uitgenodigd in het Wijkdealcafé.

Meer weten over de ontwikkelingen en plannen van De Wijkdeal projecten? Scrol naar onderen op de hoofdpagina en lees onze meest recente nieuwsflitsen

Wil je altijd op de hoogte blijven van de actuele projecten en initiatieven binnen de verschillende thema’s? Meld je dan aan voor de Wijkdeal Nieuwsflits. Na elk Wijkdealcafé ontvang je dan een samenvatting van de pitches die er deze avond zijn gegeven. Ook houden we je op de hoogte van andere initiatieven en projecten die deze avond niet aan bod kwamen. Zo blijf jij, ook als je er een keertje niet bij kunt zijn, altijd op de hoogte! Ook krijg je door deze aanmelding altijd voorafgaand aan elk Wijkdealcafé een reminder en een save the date zodat jij geen Wijkdealcafé meer zult missen. Waar wacht je nog op?