De Wijk De Wereld is in De Wijert!

Ontmoet de makers van deze editie of kom naar ‘De Wijert kookt’

Al zeven jaar neemt De Wijk De Wereld met een wijk in Groningen ieder jaar in juni de Stadsschouwburg over. Met muziek, theater, eten, dans en heel veel meer, voor en achter de schermen. Maar we beginnen al veel eerder dan juni. We zijn nu al de wijk ingedoken en zijn heel nieuwsgierig naar wat en wie er in de Wijert leeft. Of je nu van theater houdt, er bekend mee bent of niet, De Wijk De Wereld wil de bewoners van De Wijert graag leren kennen. Voor wie de eerste bijeenkomst in januari gemist heeft; kom vooral langs bij ‘Ontmoet de makers’ op maandag 26 februari of ‘De Wijk Kookt’ op woensdag 28 februari.

Ontmoet de makers
Op maandagavond 26 februari organiseren we een wandeling waarbij je onderweg de makers van DWDW de Wijert ontmoet: Jooz, Gaja Caruso, Karel Hermans, Jantien Kurpershoek & Rik van den Heuvel en Ada Daniele & Shara Maaskant. We starten om 19:00 uur bij de Maranathakerk (Van Lenneplaan 97), inloop vanaf 18:45 uur. Hier zullen we ook weer eindigen, naar verwachting is de avond rond 21:00 uur afgelopen. Wil je hierbij aanwezig zijn en verzekerd van een plek? Meld je dan voor donderdag 22 februari aan door een mailtje te sturen naar mirjam@dewijkdewereld.nl (deelname is gratis). Ben je slecht ter been, laat het ons even weten.

De Wijk Kookt
De Wijk Kookt gaat van start in de Wijert! Een groep enthousiaste bewoners gaat onder leiding van Joanne van De Wijk De Wereld samen aan de slag om maandelijks een lekkere maaltijd voor alle medebewoners neer te zetten. Elke maand is een bewoner ‘chef van de wijk’. Woensdag 28 februari is de eerste editie bij ROC Menso Alting en dan is Samira de chef! Ben je benieuwd naar deze club kokers of heb je zin om te komen eten? Meld je dan voor maandag 26 februari aan bij Joanne via joanne@dewijkdewereld.nl, want er is een beperkt aantal plekken. Aanvang: 18:00 uur, locatie: ROC Menso Alting (Vondelpad 4). Kosten: na afloop mag je zelf bepalen wat je wilt bijdragen voor het eten. Dat kan contant of via een QR code.

Meer informatie: www.dewijkdewereld.nl

De Wijk De Wereld is een samenwerkingsproject van Stichting De Wijk De Wereld en SPOT Groningen.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: neem voor meer contact op met Mirjam van der Heide, marketing: mirjam@dewijkdewereld.nl, 06-27 36 90 54.