Activiteiten

Uiteindelijk gaan we allemaal ‘van het gas af’. In samenspraak met huurders en eigenaren wordt onderzocht welke mogelijkheden er zijn voor verschillende typen woningen. Om met elkaar in gesprek te blijven organiseren we regelmatig activiteiten voor huurders en eigenaren in de hele wijk. Bekijk hieronder wat wij kunnen bieden en welke geplande activiteiten er binnenkort plaatsvinden.

OP DE KOFFIE!
Datum: n.t.b.
Tijd: n.t.b.
Locatie: n.t.b.

De komende maanden komen we op verschillende momenten langs in de wijk en gaan dan graag met u in gesprek.

Meepraten, meedenken en meebeslissen?
We vertellen u graag over de mogelijkheden die u nu al heeft om energie – en dus geld – te besparen. Komt u een kopje koffie met ons drinken? Wij zorgen voor iets lekkers en een leuke gadget!


GRATIS ADVIES BIJ U THUIS
Thuis verduurzamen? Een wijkenergiecoach helpt u! Deze helden gaan De Wijert door om ervoor te zorgen dat iedereen persoonlijk advies kan krijgen over verduurzamen. Gratis! Tijdens een kort bezoek bij u thuis adviseert de wijkenergiecoach over kleine energiemaatregelen die ervoor zorgen dat u energie (en dus ook geld) bespaart. Tijdens het bezoek kunt u vragen stellen over bijvoorbeeld isolatie, de energierekening en verwarming.

Via deze link kun je een gesprek inplannen met de wijkenergiecoach.