Uiteindelijk gaan we allemaal ‘van het gas af’. In samenspraak met huurders en eigenaren wordt onderzocht welke mogelijkheden er zijn voor verschillende typen woningen. Om met elkaar in gesprek te blijven organiseren we regelmatig activiteiten voor huurders en eigenaren in de hele wijk. Bekijk hieronder wat wij kunnen bieden en welke geplande activiteiten er binnenkort plaatsvinden.

Energiebespaarcafé dinsdag 8 februari 19:30 – 21:00 uur
Afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen wordt het een fysieke of een online bijeenkomst. Hierover zullen we je tijdig informeren.

Ja! Ik ben graag bij het Energiebespaarcafé op dinsdag 8 februari van 18:30 -21:00 uur!

   BEWONERSBIJEENKOMST AARDGASVRIJ-KLAAR DE WIJERT
   Datum: n.t.b.
   Tijd: n.t.b.
   Locatie: n.t.b.

Fysieke bijeenkomst voor huurders, woningeigenaren en VVE’s uit De Wijert over het aardgasvrij ‘klaarmaken’ van De Wijert.

Meer info en aanmelden? 

Klik hier voor meer informatie. 


   OP DE KOFFIE!
   Datum: woensdag 22 september
   Tijd: 13:30 – 16:30 uur
   Locatie: Hendrik de Vriesplantsoen (tegenover winkelplein De Wijert)

De komende maanden komen we op verschillende momenten langs in de wijk en gaan dan graag met u in gesprek.

Meepraten, meedenken en meebeslissen?
We vertellen u graag over de mogelijkheden die u nu al heeft om energie – en dus geld – te besparen. Komt u een kopje koffie met ons drinken? Middels een mooie verrassing helpen we u graag op weg met verduurzamen!


GRATIS ADVIES BIJ U THUIS
Thuis verduurzamen? Een wijkenergiecoach helpt u! Deze helden gaan De Wijert door om ervoor te zorgen dat iedereen persoonlijk advies kan krijgen over verduurzamen. Gratis! Tijdens een kort bezoek bij u thuis adviseert de wijkenergiecoach over kleine energiemaatregelen die ervoor zorgen dat u energie (en dus ook geld) bespaart. Tijdens het bezoek kunt u vragen stellen over bijvoorbeeld isolatie, de energierekening en verwarming.

Via de website van Grunneger Power kunt u een gesprek inplannen met de wijkenergiecoach van De Wijert. Voor vragen over het project Aardgasvrij-klaar De Wijert neemt u contact op met het projectteam via aardgasvrij@wijkdealdewijert.nl