Een leuke participatiebaan of vrijwilligersfunctie!

Hou jij van koken en vind je het leuk om gerechten te bereiden voor onze maaltijdservice? Fruitcafé De Helpende Hand biedt een ideale werkplek voor wie graag in de keuken staat en het leuk vindt om contacten te onderhouden met klanten.

Vacature: Kok (M/V)

GEZOCHT: HELPENDE HAND IN DE KEUKEN!

Het Fruitcafé is op een zoek naar een enthousiaste kok voor 2 dagen in de week. Deze functie kan als vrijwilliger of op basis van een participatiebaan. In jouw functie als kok doe je meer dan alleen maaltijden bereiden. Je krijgt voldoende ruimte voor eigen inbreng en het bedenken van nieuwe gerechten. Inkopen doen, gasten bedienen en het onderhouden van contact met klanten zijn ook onderdeel van jouw werkzaamheden.

Wat vragen wij?

  • Een enthousiasteling in de keuken
  • Een meedenker en doener
  • Een gezellige collega die graag de handen uit de mouwen wil steken

Wat bieden wij?

  • Een leuke, afwisselende baan
  • Flexibele werktijden
  • Een leuke werkplek en collega’s
  • Mogelijkheid om je te ontwikkelen en werkervaring op te doen

Over Fruitcafé De Helpende Hand
Het Fruitcafé in De Wijert is een ontmoetingsplek voor wijkbewoners waar men terecht kan voor diverse diensten. De maaltijdservice is een van deze diensten. Twee keer per week worden er verse maaltijden bereid voor buurtbewoners voor een goede prijs. Fruitcafé De Helpende Hand is er voor en door de wijk. Meer informatie over het Fruitcafé lees je op www.fruitcafe.nl.

Ben je geïnteresseerd in deze functie?
Neem dan contact op met Dennis Broekema via 06-2840 0516 of e-mail naar: dennis@fruitcafe.nl. Uiteraard kun je ook kennismaken door langs te komen bij het Fruitcafé aan de Werumeus Buningstraat 20, Groningen.

Volg de Facebook en Twitter pagina’s van het Fruitcafé voor het laatste nieuws en activiteiten