Hoveniers werken samen aan een groene stadSWO Groen biedt werkzoekenden de mogelijkheid om een opleiding te volgen waar je na het behalen van het diploma, verzekerd bent van een betaalde baan bij één van de aangesloten Hoveniersbedrijven. Deze opleiding wordt aangeboden en gefinancierd door SWO.

SWO is een samenwerking tussen drie hoveniersbedrijven (SIGHT Landscaping, Groenvoorziening A.J. Van der Werf BV en Oosterhof-Holman Groen BV), Terranext en de gemeente Groningen. Zij werken samen om mensen op te leiden tot hovenier mét baangarantie. Mensen die op zoek zijn naar werk, kunnen een leer/werktraject volgen bij SWO. Kandidaten ontwikkelen zichzelf in het groene vak en gaan tijdens de opleiding ook direct aan de slag met leuke projecten in de omgeving. Door deze praktijkgerichte manier van leren en werken is geen dag hetzelfde.

Wil jij een uitdagende baan in de buitenlucht en de stad nog mooier maken? Meld je dan nu aan voor de opleiding Hovenier via info@swo-groen.nl of ga naar www.swo-groen.nl voor meer informatie. Liever telefonisch contact of een vrijblijvend gesprek? Bel of app dan naar +31 6 18 19 67 04