Voor wie is het
Sinds dit jaar is er een tuinteam opgericht voor iedereen in De Wijert en Helpman die om de één of
andere reden de eigen tuin niet (meer) kan onderhouden. Te denken valt aan mensen die het fysiek niet (meer) kunnen of omdat het vanwege persoonlijke redenen niet lukt om van de tuin een fijne plek te maken. Terwijl de behoefte er wel is!

Wat is er fijner dan van je eigen tuin te kunnen genieten of er (weer) mee bezig kunnen zijn! Een leuke en mooie tuin inspireert immers om weer buiten te gaan zitten, en misschien krijg je zelf
ook meer ideeën hoe de tuin in te richten op je eigen manier.

Wat doen we
Carien en Eva helpen om bijvoorbeeld achterstallig onderhoud in te halen. Zij kunnen ideeën aandragen voor plantjes en evt. struiken. Ook kunnen er bijvoorbeeld minder tegels en meer plantjes in je tuin gezet worden die goed zijn voor bijen en vlinders. Twee vliegen in één klap! Én de
tuin mooier én de beestjes worden er blij van.

We luisteren graag naar je ideeën zodat we samen een plan kunnen maken. Heb je zelf gereedschap
wat bruikbaar is voor het onderhoud, dan is dat altijd handig.

Aanmelden
Bij aanmelding bij het Bewonersbedrijf De Wijert i.o. komen wij voor een eerste bezoek kijken wat de vraag en bedoeling is. We maken dan een globaal plan en daarna gaan we aan de slag!

  • Neem contact op via telefoon: 06 2090 8361. B.g.g. 06 41931057 (Carien) / 06 19249619 (Eva)
  • Of mail ons met je vraag: mail@fruitcafe.nl
  • Website: www.fruitcafe.nl/tuinteam
  • Adres: PC Hooftlaan 1a, Groningen
  • Wij werken elke dinsdagochtend tussen 9.30 en 13.00.
  • Er zijn twee tarieven. Het standaardtarief voor een ochtend tuinonderhoud is € 20,-. Ben je in het bezit van een stadjerspas dan is het tarief slechts € 5,- per ochtend.