Wanneer: vrijdag 5 november vrije inloop van 10.00 – 12.30 uur
Waar: Wijkdeal De Wijert, van Schendelstraat 9, 9721 GV Groningen

Woon jij in de Wijk, werk je in de wijk of ben je nieuwsgierig wat De Wijert doet aan wijkvernieuwing? In De Wijert hebben bewoners, ondernemers, scholen, woningcorporaties, de gemeente en andere organisaties met elkaar afgesproken om samen te werken aan een vitale en leefbare wijk.Tijdens dit open huis kun je zien wat er allemaal voor projecten, activiteiten en ontwikkelingen zijn in de wijk. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers kunt u in gesprek gaan, informatie brengen en halen, presentaties bekijken en ideeën delen of een mooie tekening laten maken. Ook kun je meedoen aan een workshop. Kortom, kom een kijkje nemen, ontmoet elkaar en doe mee!

Nieuwsgierig naar de historie van deze karakteristieke wijk? Om 10:30 uur start een 1,5 uur durende  historische wandeling door de wijk onder leiding van Marieke van der Heide, Architectuur- en Stedenbouwkundig historicus. Let op: voor deze wandeling geldt een maximaal aantal bezoekers dus wees op tijd.

Hou de website en socials in de gaten voor eventuele ontwikkelingen verscherpte maatregelen landelijke coronaregels.

Dit open huis is onderdeel van congres Wijkvernieuwing Groningen 2021 tijdens Let’s Gro. Aanmelden voor één van de onderdelen of meer weten over het hele programma? Klik hier.