De Wijert zit vol Kunst, Cultuur & Historie, en is voor velen ook een inspirerende wijk. Bewoners kunnen binnen dit thema hun eigen creatieve talenten ontdekken. Woon je in De Wijert en hou je van muziek maken? Lees dan verder!

Nieuw muziekproject in De Wijert
Wanneer het allemaal weer kan én mag wil Lisa uit De Wijert graag samen muziek maken met andere bewoners uit de wijk, vanuit haar zelfgekozen projectnaam: ‘Muziek in Gezelschap!’

Lisa maakt als sinds haar 14e muziek en is begonnen met dwarsfluit. Daarna volgden gitaar, allerlei soorten fluiten en nog meer instrumenten. Maar nu is de fagot haar echte passie.

Samen akoestisch muziek spelen
Wat betreft het genre, zegt Lisa: “Klassiek, pop, jazz en nog meer… ik sta voor alles open!”

“Muziek maken is leuk, maar samen spelen is tien keer leuker!”

Waar hou jij van?
Kun je al een wijsje spelen of meer? Je hoeft alleen een eigen muziekinstrument mee te nemen (alles kan en mag!) om mee te doen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden en meer info
Door corona kunnen we op dit moment nog niet samenkomen om muziek te maken. Wel zijn we benieuwd naar bewoners die dit leuk zouden vinden wanneer het weer kan en mag. Meld je dan alvast aan bij via: info@wijkdealdewijert.nl of bel naar 06 4050 7999 voor informatie over het muziekproject.