Op 30 september start de Kinderboekenweek! Het thema van de kinderboekenweek is “En Toen?”. Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken!

 

  • Vrijdag 2 oktober (15.00-17.00 uur, Van Ketwich Verschuurlaan 100):

Forum Groningen gaat “on tour” door de stad met super leuke activiteiten voor kinderen van 6-12 jaar. Tijdens de Kinderboekenweek zijn er in onze filialen leuke (gratis) workshops voor kinderen.

 

  • Donderdag 8 oktober (15.00-17.00 uur Vondelflat, Vondellaan 77):

We gaan een Tijdscapsule maken. Hierin kun een door jouw geschreven verhaal, brief of gedicht stoppen en de capsule bewaren voor later. Stadsdichter Renée Luth, georganiseerd door Vrijdag, Vondelflat, Vondellaan 77

 

  • Vrijdag 9 oktober (15.00-16.30 uur, MFC de Wijert P.C. Hooftlaan 1a)

Professor D theatershow, Professor D is de briljantste, geniaalste, mega intelligentste slimkees van de 21e eeuw. Je gelooft werkelijk je ogen niet als hij je zijn uitvindingen laat zien! Neem plaats in de tijdmachine van professor D en reis samen met hem door verleden, heden en toekomst.

 

Goed om te weten: alle activiteiten zijn gratis. Vanwege corona kunnen ouders niet aanwezig zijn bij de activiteiten. Er geldt een vrije inloop dus kom op tijd. Vol = vol.