Ben jij iemand die sporttrainingen geeft en/of beweegactiviteiten organiseert in de openbare ruimte? En ervaring heeft met werken met beginnende sporters? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanaf februari 2022 start de gemeente Groningen Open Gym in Groningen-Zuid. Hiervoor zijn we op zoek naar trainers.

Via Open Gym willen we bewoners op een gezonde en veilige manier laten zien hoe leuk bewegen is. Gratis en op hun eigen niveau. Dit alles onder professionele begeleiding. Belangstellenden kunnen zich gratis voor de lessen inschrijven via www.opengymgroningen.nl.

Op dit moment draait Open Gym al met veel succes in Beijum en de Oosterparkwijk. Groningen-Zuid is de derde plek in de gemeente Groningen waar we open gym gaan opstarten. Hiervoor zijn we op zoek naar een gevarieerd aanbod, voor verschillende doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan bootcamp, power walking, hardlopen of een vorm van kracht- of conditietraining. Voorwaarde is dat de sport- en beweegactiviteiten plaats vinden in Groningen-Zuid. En dat je het als trainer leuk vindt om met een diverse doelgroep te werken.

Als trainer bied je in twaalf weken tijd twaalf lessen aan. Hiervoor krijg je 500 euro vergoeding. Heb jij interesse? Mail dan uiterlijk 10 januari een korte motivatie naar: ezra.schrijver@groningen.nl.