Ken je Marloes en Puck nog? Twee studenten van de Hanzehogeschool Groningen.. Als je de afgelopen nieuwsflits hebt gelezen of aanwezig was bij het Wijkdealcafé heb je ze vast wel gehoord over de Duo Tour: fietsen met senioren en studenten. Voor hun minor ‘event management’ organiseren zij namelijk een fietstour met duo fietsen rond het Paterswoldsemeer met senioren en studenten.

Een duo fiets is een elektrische tweepersoons driewieler waarbij je naast een student zit. Kandidaten worden van huis gehaald en gebracht, maar je mag natuurlijk ook meedoen op je eigen fiets. Het doel hiervan is om eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan en om elkaar beter te leren kennen.

Deze Duo Tour zou eerst €8,50 kosten aangezien er een bezoek aan een horecagelegenheid aan gekoppeld is. Tijdens het Wijkdealcafé spraken de twee dames hierover met wijkbewoners en professionals en kwamen zij al snel tot de conclusie: iedereen moet mee kunnen doen aan deze Duo Tour. Daarom is er nu goed nieuws! Speciaal omdat Marloes en Puck zo enthousiast werden van het bezoekje aan het Wijkdealcafé en graag alle bewoners uit De Wijert de kans willen geven om hieraan deel te nemen, is deze fietstour mét bezoek aan horecagelegenheid nu GRATIS!

Wanneer? Op 16 juni om 13 uur, tot ongeveer 16 uur.
Waar opgeven? Dat kan via duotour2022@outlook.com
Inclusief bezoek aan een horecagelegenheid.