Om De Wijert mooier, groener, socialer, veiliger én duurzamer te maken werken alle partijen in Wijkdeal De Wijert aan verschillende thema’s die belangrijk zijn voor de wijk; voor iedereen die woont, werkt of op een andere manier betrokken is met De Wijert.

Vanuit De Wijkdeal maken bewoners gezamenlijk plannen om de wijk nog beter te maken. Dit gebeurt soms met extra hulp van een Procesbegeleider: een professional gespecialiseerd in dat thema. Meer weten hoe De Wijkdeal Werkt? Bekijk dan de over ons pagina.

Plannen maken we samen

Actieve bewoners gezocht!
Ook bewoners kunnen zich aanmelden als Procesbegeleider om in duo-vorm met een andere Procesbegeleider (professional) samen te werken. Zo zorgen we dat het belang van bewoners altijd voorop staat!

Een Procesbegeleider is een bevlogen wijkbewoner die veel affiniteit heeft met het thema waarop hij/zij actief is. Een Procesbegeleider ondersteunt wijkbewoners met zorgen, wensen, ideeën en/of projecten voor de buurt. Het mooie van het duo-schap is dat we altijd streven naar iemand met veel professionele ervaring te matchen met iemand die weet wat er leeft en speelt in de wijk. Hierdoor kun je samen veel bewerkstelligen voor bewoners. Een procesbegeleider jaagt niet aan maar ondersteunt bewoners.

Welk thema spreekt jou aan?
Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in duurzaamheid of wil je de verkeersveiligheid in jouw wijk verbeteren en andere bewoners helpen om hiervoor een plan op te zetten? Geef je dan op als Duo-Procesbegeleider van Verkeer & Veiligheid of Bouw & Duurzaamheid.

Aanmelden of meer weten?
Neem contact op met Wijkdeal De Wijert of bel ons op: 06 4050 7999