Het was nog even heel erg spannend of Sinterklaas wel zal komen dit jaar, maar alles is uiteindelijk goed gekomen. Sinterklaas werkte natuurlijk veel thuis dit jaar. Maar gelukkig maakte hij voor De Wijert een uitzondering! De CoolKids waren er en even later kwam Sinterklaas met zijn Pieten naar het MFC De Wijert voor een prachtige show voor de kids.

Ondanks alle corona-perikelen konden we 2 keer 25 kinderen ontvangen in het MFC die samen met de Sint en zijn Pieten er een prachtig feestje van maakten. Er werd gedanst, gezongen en kinderen die iets speciaals hadden meegemaakt mochten bij Sinterklaas komen.

En wat was het een feest! Sinterklaas deed de polonaise met de kids en zijn Pieten en er werd speciaal voor Sinterklaas een liedje ingestudeerd. Uiteraard kregen de kinderen pepernoten en een cadeau mee naar huis. Het was een groot feest voor de aanwezige kinderen, met Pieten die echt de raarste fratsen uithielden. Sinterklaas gaf aan volgend jaar weer graag terug te keren naar De Wijert.

Zie hier de compilatie van het Sinterklaasfeest

Binnen alle veilige marges konden en mochten we voor de kids gelukkig nog een prachtig Sinterklaasfeest organiseren, maar wat was het spannend. Dit feest was niet mogelijk geweest zonder de inzet van de vrijwilligers. Ook bedanken we de Innerwiel en Winkeliersvereniging Overwinningsplein en voor hun bijdrage en de extra traktatie die de kinderen mee naar huis kregen. Het MFC De Wijert, Cafetaria Tasty Joe, Dierenwinkel de Bongertman (Overwinningsplein), WIJ De Wijert en natuurlijk buurtsamenwerking Wijkdeal De Wijert danken wij ook hartelijk voor hun bijdrage in het feest. En ook tegen Sinterklaas, zijn Pieten en de CoolKids zeggen wij bedankt. Het sinterklaasfeest is georganiseerd en mede mogelijk gemaakt door Platform De Wijert.

En gelukkig hebben we de foto’s nog.