Mededeling Wijkdeal De Wijert
In verband met de verlenging van de corona-maatregelen hebben we moeten besluiten dat een aantal geplande activiteiten niet door kunnen gaan en/of worden opgeschort naar een nader vast te stellen tijdstip.

Voor alle activiteiten die vanuit Wijkdeal De Wijert georganiseerd zijn geldt dat deze tot 1 juni niet doorgaan. Denk hierbij aan (buurt)bijeenkomsten in de werkplaats zoals Wijkdealcafé, maar ook De Wijert Voedt in het MFC en de reguliere activiteiten in het Fruitcafé. Het Fruitcafé biedt in deze tijd wel andere diensten aan, kijk op: www.fruitcafe.nl . Voor wat betreft activiteiten die in de zomerperiode staan gepland houden we een slag om de arm. Mochten we constateren dat we per 1 juni (of eerder) het normale leven weer kunnen oppakken, dan hopen we alsnog een aantal zomeractiviteiten te kunnen organiseren. We houden je hierover op de hoogte via onze website en facebookpagina.

De Wijkdeal Verbindt
In deze moeilijke tijden is het van belang om goed samen te werken en verbonden te blijven. Alle mensen en partijen van De Wijkdeal zetten zich, juist nu, hard in om verschillende ‘aangepaste’ wijkactiviteiten voor de hele buurt te organiseren. Het laatste nieuws en ontwikkelingen over deze wijkacties en activiteiten lees je via onze Wijkdeal-kanalen, maar ook via Platform De Wijert,  MFC De Wijert en WIJ De Wijert

Ondanks dat De Wijkdeal Werkplaats gesloten is tot nadere berichtgeving, blijven wij uiteraard goed bereikbaar via mail en telefoon.

Namens alle partijen van De Wijkdeal wensen wij iedereen veel sterkte en gezondheid toe!