Broekzak Vestzak (doorlopend)

Het initiatief Broekzak Vestzak, het doorgeven van kleding in de wijk, is een initiatief vanuit het Fruitcafé, georganiseerd door en voor wijkbewoners van De Wijert. Het is een voorbeeld van buurtsamenwerking Wijkdeal De Wijert. ‘Broekzak Vestzak’ betekent dat je kleding kan inbrengen én uitzoeken, over en weer zonder een cent te betalen! Alleen uitzoeken mag zeker ook. Het doel hiervan is dat kleding niet wordt weggegooid of in de kledingcontainer belandt, maar weer een goede nieuwe bestemming krijgt binnen de wijk. Een win-win voor de kleding en iedereen wordt er blij van!
Sinds de start zijn er vele zakken en tassen aangeleverd en zijn vele kledingstukken terug de wijk in gegaan. Er is voor iedereen wat te vinden, voor kinderen, mannen en vrouwen. Kom je ook een keertje gratis shoppen? Voor bewoners is het MFC de plek die goed toegankelijk is voor iedereen. Wat te denken van een kop koffie, een praatje en daarna even snuffelen tussen de mooie kleding die er hangt? Vind je iets moois, dan mag je het gratis meenemen. We hanteren een maximum van 6 kledingstukken.
OPENINGSTIJDEN BROEKZAK VESTZAK
Op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00-16.00 zijn de 3 enthousiaste bewoners Maria, Thea of Eva aanwezig om kleding aan te nemen en kunnen we adviseren bij het uitzoeken van de juiste kleding. Zo rouleert kleding en krijgt het een 2e of 3e bestemming, hier worden velen blij van! Buiten de di. en do. middag, dus tijdens openingstijden van het MFC kun je zelf kleding naar wens uitzoeken en meenemen. Kledinghangers graag achter laten in de bakken. Kledingstukken mag je thuis passen en mocht iets niet voldoen, breng het gerust weer terug op de dinsdag- of donderdagmiddag.
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jul 14 2024 - jan 13 2025
Nu bezig...

Tijd

Elke doordeweekse dag (di en do van 13:00 - 16:00 met de aanwezigheid van enthousiaste bewoners)
Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

MFC De Wijert (buitenterrein)
P.C. Hooftlaan 1a
Meer Lezen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie