Multicultureel festival Onder de Sunne 3 september 2022

Op zaterdag 3 september viert De Wijert de vele culturen van de wijk met het multiculturele festival ‘Onder de Sunne’ in het Hendrik de Vriesplantsoen. Van 13:00 – 23:00 uur kun je genieten van een variatie van muziek, dans en heerlijk eten uit de diverse culturen wat De Wijert te bieden heeft.
Tijdens het festival ‘Onder de Sunne’ kan jong en oud lekker slenteren over het Hendrik de Vriesplantsoen en de smaakpapillen prikkelen met het heerlijke eten wat aangeboden wordt. Ook is er genoeg tijd om lekker te swingen tijdens de diverse optredens die op de twee podia gegeven worden. Verwonder je bij het buikdansoptreden van Vasara of zing mee op de Caribische muziek van de band Pina Colada. Er is voor ieder wat wils deze dag en het mooiste is nog: de entree is gratis!
Dat de Wijert veel (verborgen) talenten kent, zal je deze dag niet ontgaan. Vrijwel alle artiesten zijn namelijk wijkbewoners uit De Wijert zelf. Van Rappers tot aan Johny Bach en van breakdance tot aan de Groningse Elvis Presley met Jimmie Wierenga. Ook het eten komt grotendeels uit de wijk. Zo kun je genieten van typisch Afrikaans eten, Hossgel Grillspecialist, Cow en Chicken BBQ, poffertjes en meer… Zeker een bezoekje waard dus!

Datum

sep 03 2022
Verlopen!

Tijd

13:00 - 23:00

Meer Info

Meer Lezen