De Wijkdeal Verbindt: Woningsdag

Koningsdag in de wijk

Komende maandag is het Koningsdag en dit jaar noemen we het Woningsdag, en dat vieren wij op 27 april van 13.00 uur tot 16.00 uur. Blijf thuis want de Wijkdeal komt naar je toe op Woningsdag. We gaan de wijk weer wat leuker maken met vrolijke muziek en wat lekkers in oranje! Dit alles op gepaste afstand natuurlijk.

Op Woningsdag trekken we samen met troubadour Edgar de wijk in, hij brengt vrolijke liederen ten gehore. Nederlands- en Engelstalige nummers en wellicht meezingers voor iedereen. Maar dat is niet alles we gaan ook eigen gemaakte oranje lekkernijen van Fruitcafé De Helpende Hand de wijk in brengen.

Ken jij zelf iemand in De Wijert die wat lekkers, muziek en/of wat aandacht nu extra goed kan gebruiken? Dan kan je hem/haar opgeven voor wat oranje lekkers en/of muziek. Troubadour Edgar heeft een breed repertoire dus wellicht kan hij een nummer spelen wat voor iemand veel betekend. Mail je verzoek (nummer) met het adres en de naam voor wie het is uiterlijk zondag 26 april naar: dennis@fruitcafe.nl

We kunnen niet garanderen dat we elk verzoek kunnen honoreren of dat de troubadour het nummer in zijn repertoire heeft. Maar vanzelfsprekend doen we ons uiterste best om verzoekjes die je doet voor iemand anders wel gehoor aan te geven.
Dus hoor je op Woningsdag een troubadour in De Wijert? Ga op je balkon of in de tuin staan, open een raam en zing of dans gezellig mee!

Tot maandag 27 april. De organisatoren van Woningsdag De Wijert!

Datum

apr 27 2020
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:00

Meer Info

Meer Lezen