De Wijkdeal Verbindt: Vrolijke Vrijdag

De Wijkdealpartners vrolijken Goede Vrijdag op met Bloemen, Muziek en Beweging!

Op Goede Vrijdag 10 april van 13:00 tot 16:00 uur gaan we met Joris en zijn Draaiorgel bloemetjes door de wijk brengen. Wij willen zo alle bewoners laten weten dat wij aan hen denken in deze moeilijke Coronatijd. Met een muzikale noot en een bloemetje willen we bewoners opvrolijken die het nu moeilijk hebben. Eigenaar Martin van Bloemenmozaiek Van Lenneplaan, heeft de bloemen speciaal voor ons besteld, opgehaald en voor een vriendenprijsje geleverd, een prachtig gebaar naar de wijk!

Ken jij zelf iemand in De Wijert die een bloemetje en wat aandacht nu extra goed kan gebruiken? Dan proberen we namens Wijkdeal De Wijert bij deze mensen een bloemetje van Bloemenmozaïek voor de deur te leggen. Graag naam en adres doorgeven via Fruitcafé De Helpende Hand via dennis@fruitcafe.nl of bel maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur met 06-1715 0041.

Studente Adriana Overgoor zal jullie uitnodigen om te blijven bewegen, ook als je thuiszit. Haar slogan is: Bewegen met plezier raakt een belangrijke spier. ’n Glimlach op je gezicht kost immers niks.

Dus hoor je het draaiorgel? Ga op je balkon of in de tuin staan, open een raam en zing of beweeg mee!

Tot vrijdag 10 april. De organisatoren van Vrolijke Vrijdag.

Datum

apr 10 2020
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:00

Meer Info

Meer Lezen