De Wijert Voedt Flitsacties (IEDERE MAAND!)

Flitsacties De Wijert Voedt! ELKE MAAND
MFC De Wijert (P.C. Hooftlaan 1a)
Van 10.30 – 11.30 uur

De Wijert Voedt: Hét project tegen voedselverspilling die, dankzij de projectgroep van hardwerkende vrijwilligers, ook in coronatijd doorgaat. Waar bewoners eerder samen kookten en dineerden in het MFC, is dit project wegens corona in een nieuw jasje gestoken: De Wijert Voedt ‘FLITSACTIES’.
In plaats van met elkaar koken, kunnen bewoners door de ‘flitsacties’ ook zelf thuis hun maaltijd bereiden.  Zo wordt er iedere maand (meestal in de 1e of 2e week op een donderdag) overgebleven groente, fruit, zuivel, brood verzameld en gratis meegegeven aan bewoners van De Wijert.

Voor wie is De Wijert Voedt Flitsactie bedoeld?
Voor iedereen in de wijk die de etenswaren goed kan gebruiken! Voor jezelf of iemand anders, omdat je graag een praatje maakt met de buren, recepten uit wil wisselen, graag voor anderen kookt of omdat je tegen voedselverspilling bent…? Wat je reden ook is, je bent altijd welkom!

Omdat de Flitsacties niet op een vaste datum georganiseerd worden, hebben we ook een nieuwtje: De Wijert Voedt FLITS ALERT!

Wat is de Flits Alert?
We houden graag iedereen op de hoogte van de maandelijkse flitsacties op het buitenterrein van MFC De Wijert. Omwonenden kregen voorheen regelmatig een flyer in de brievenbus. Maar naast de strijd tegen voedselverspilling, is het tegengaan van papierverspilling zeker net zo belangrijk! Daarom roepen we iedereen op om zich aan te melden voor de Flits Alert. Je ontvangt dan een paar dagen van te voren via WhatsApp of SMS een melding wanneer de eerstvolgende Flitsactie plaatsvindt. Ook via de Facebookpagina van De Wijert Voedt kun je alle laatste updates bekijken.

Flits Alert AANMELDEN?
Je kunt je aanmelden voor de Flits Alert door een SMS of Whatsapp bericht te sturen naar 06 4050 7999.

Datum

apr 02 2020 - jan 06 2022
Verlopen!

Locatie

MFC De Wijert (buitenterrein)
P.C. Hooftlaan 1a