Over Bijeenkomst Aardgasvrij-Klaar De Wijert

De Gemeente Groningen neemt ons mee in de plannen en kaders die vanuit de overheid zijn gesteld. Op basis daarvan gaan we met elkaar in gesprek om het te hebben over de stappen die we zelf kunnen zetten richting een Aardgasvrij-klaar De Wijert! Onder begeleiding van experts gaan we uiteen in verschillende groepen: huurders, woningeigenaren en VVE’s. Zo kunnen we gericht met elkaar plannen maken en ons project samen vormgeven.

Voor wie?
De bijeenkomst op woensdag 13 oktober is voor huurders, woningeigenaren en VVE’s uit De Wijert en gaat over het aardgasvrij ‘klaarmaken’ van De Wijert. Heeft u vooraf al vragen?

Aanmelden verplicht
Voor de bijeenkomst houden wij rekening met de geldende RIVM maatregelen. Om deze reden is aanmelden verplicht. Nadat u uzelf hebt aangemeld via het onderstaande formulier, kunnen wij u per e-mail op de hoogte houden van de laatste updates m.b.t. de bijeenkomst. U kunt zelf ook deze pagina in de gaten houden voor eventuele wijzigingen en/of aanvullende informatie over 13 oktober.

Vooraf uw vraag indienen? Dat kan!
Heeft u vooraf al vragen waar u graag antwoord op wilt tijdens de bijeenkomst? Stuur ze gerust naar aardgasvrij@wijkdealdewijert.nl of vul uw vraag en/of opmerking mee via het onderstaande aanmeldformulier.

Details over de bijeenkomst

  • Datum: woensdag 13 oktober
  • Tijd: 19:30 uur – 21:00 uur (inloop vanaf 19:15 uur)
  • Locatie: MFC De Wijert/Helpman, P.C.Hooftlaan 1a

Aanmelden Bijeenkomst ‘Aardgasvrij-klaar De Wijert’

Welke van de onderstaande antwoorden is bij u van toepassing? Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Tijdens de bijeenkomst neemt Gemeente Groningen ons mee in de plannen en kaders voor De Wijert. Vervolgens zullen we onder begeleiding van experts, uiteen gaan in groepen zodat we dieper op specifieke onderwerpen in kunnen gaan. Kunt u hier alvast aangeven waar u interesse in heeft?