Broekzak Vestzak is een buurtinitiatief door en voor bewoners van De Wijert. Iedere week op dinsdag en donderdag kunnen bewoners kleding uitzoeken of ruilen met andere bewoners. Zo krijgen mooie kledingstukken weer een nieuwe bestemming in de wijk. Vanaf nu kunnen bewoners ook zonder afspraak gewoon langskomen bij de locatie in De Vondelflat. Per bezoek kunnen nog steeds maximaal 2 personen (ook uit een huishouden) gedurende een half uur uitzoeken en meenemen.

Is het te druk dan verzoeken wij u even te wachten. Bij binnenkomst graag uw handen desinfecteren, draag tijdens uw bezoek een mondkapje, houdt anderhalve meter afstand van ons en van elkaar.

De locatie van Broekzak Vestzak (Vondellaan 77) is nu nog iedere week open op dinsdag en donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur.

VERHUIZING
Onze locatie is tot en met donderdag 8 juni a.s. in de Vondelflat, hierdoor kunnen we tijdelijk geen kleding meer aannemen. Zodra er weer een mooie locatie is gevonden, zullen we dit weer invoeren.

ER IS GENOEG!
Het projectteam is zeer dankbaar voor alle mooie items die bewoners reeds gedoneerd hebben. We zitten bijna met een luxeprobleem. Kom dus vooral kijken en uitzoeken, want er is genoeg! Er zijn jassen, jurken, rokken, truien, hemdjes, t-shirts, accessoires én kinderkleding. Ook voor mannen zijn er overhemden en (spijker)broeken om uit te zoeken.

TIP ONS!
Heb of weet je een locatie of heb je een gouden tip voor dit goeie wijkinitiatief, bel dan op woensdag of donderdag tussen 12:00 en 14:00 of tussen 16:00 en 17:30 naar het Fruitcafé De Helpende Hand 06 2090 8361. Mailen kan natuurlijk ook op: mail@fruitcafe.nl
Meer weten of vragen? Kijk op www.fruitcafe.nl/broekzakvestzak